Termene și Condiții

Termene și Condiții pentru Expres Local

Bine ați venit la Expres Local, un portal/director de știri care preia informații din surse online cu acordul explicit al acestora. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile noastre pentru a înțelege modul în care funcționăm și ce așteptări avem de la utilizatorii noștri.

 1. Acordurile cu Sursele de Știri:
  • Vasluiexpres.ro preia știri de la alte ziare online numai în baza acordurilor cu aceste surse.
  • Preluarea se face respectând condițiile impuse de ziarele de origine, inclusiv menționarea sursei, furnizarea unui link direct către articolul original și menționarea autorului (dacă este cazul).
 2. Drepturile de Autor și Citarea Corectă a Surselor:
  • Toate articolele preluate vor fi însoțite de menționarea sursei, astfel încât cititorii să poată accesa direct sursa originală.
  • Fotografiile sau alte materiale media preluate vor fi însoțite de creditele corespunzătoare și, acolo unde este posibil, de link-uri către pagina originală de unde au fost preluate.
 3. Rezumat și Rescriere:
  • Atunci când avem acordul explicit al sursei, ne rezervăm dreptul de a rescrie și a realiza rezumate ale articolelor originale, menținând esența informației.
  • Rezumatele vor avea o limită de 250 de cuvinte și vor include link-uri către articolul original sau sursa.
 4. Responsabilitatea pentru Informații:
  • Vasluiexpres.ro nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea sau exactitatea informațiilor preluate de la sursele externe. Orice contestații privind conținutul ar trebui direcționate către sursele originale.
 5. Contact:
  • Pentru orice întrebări sau solicitări de colaborare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail medialux85@gmail.com.
 6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor:
  • Expres Local își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, iar utilizatorii vor fi notificați cu privire la astfel de modificări prin intermediul site-ului nostru.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales să fiți parte din comunitatea Expres Local!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist